valantino
| موضوع: الكريم كرامل الإثنين مايو 02, 2011 7:45 pm | |
| بنجيب كيلو لبن ونغليه غاليه كويسه
ونجيب 6 بيضات ونقلبهم على كيلو اللبن
وبعد كده نحط كيس بكنبودر
ونروح جايبين حبه سكر حلوين كده نحطهم فى طبق ونسيحهم على النار
ونروح جايبين قوالب الكريم كرامب نحط فيها السكر السايح ( الكرامل ) قيمه معلقه او معلقتين كبار
وبعد كده نحط اللبن بالبيض فوق الكرامل وبعد كده نحط القوالب فى الفرن لمده 15 الى 20 دقيقه
................................................................................
وبعد لما نطلعه من الفرن هنلاقى وشه استوى احمر يعنى
بنجيب طبق مسطح ونقلب القالب
واضرب يا معلم
1000 هنا وشفا هههههههههههههههههههههه جامد موت والله | |
|
ميدو مانشستر كبير المشرفين
تحيا بلدى : المهنة : المزاج : هوايتك : الجنس : عدد المساهمات : 671 تاريخ التسجيل : 19/04/2011 العمر : 36 نقاط : 916 M M S :
| موضوع: رد: الكريم كرامل الخميس مايو 05, 2011 1:50 am | |
| | |
|
valantino
| موضوع: رد: الكريم كرامل الأحد مايو 08, 2011 2:40 pm | |
| | |
|
PEPE مشرف
تحيا بلدى : المهنة : المزاج : هوايتك : الجنس : عدد المساهمات : 1079 تاريخ التسجيل : 19/04/2011 العمر : 32 نقاط : 1181 M M S :
| موضوع: رد: الكريم كرامل الثلاثاء نوفمبر 15, 2011 3:27 pm | |
| | |
|